Свято Козацтва.

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У цей же день відзначається День українського козацтва та День захисника України. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї. Адже не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави і дошкільнятам необхідно знати історію свого краю.

Свято у садочку не залишило нікого байдужим, адже діти проявили себе не лише у змаганнях, але і розповідали приказки про козаків, вірші про рідний край, показали свій бойовий дух, співали віночок українських пісень, проявили свої здібності та таланти, які кожного дня відкриває та розвиває у вихованців музичний керівник Бакун М.І., вихователь старшої групи Пацеля Л.О. які організували та провели свято.

Ми є діти українські – хлопці та дівчата, Рідний край наш – Україна, красна та багата. Рідне небо, ясне сонце, місяць, зорі срібні, І народ наш – українці, всі до нас потрібні.

Фоторепортаж тут...

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.